KUI PALJU MA VEGANINA PATUSTANUD OLEN?? //VEGAN Q&AKUI PALJU MA VEGANINA PATUSTANUD OLEN?? //VEGAN Q&A Selles videos jagan teiega natukene oma elustiili ja vaatepunkti asjadest. Miks ma veganiks …

37 Comments

 1. Olen see ainult mina või mul on tunne et sa surud veganlust peale oma vaatajate 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ (no hate girlll💘💞💓)

 2. ma olen taimetoitlane ja minu koolis ei ole taimetoidu ega vegan soogi varienti.aga kuna mul on pikkad paevad votan ma ise toitu kaasa.aga see on keeruline protsess, kuna ma ei saa plastikus toitu soojendada(kuna muidu eralduvad mikroplastikud toit) ja ma ei saa metall karbiga soojendada kuna see on metallist.niiet ma pean oma taldriku ja metallist karbi kooli kaasa votma (ja noudepesu vahendid ka). ma olen sellest tüdinenud ja seetottu otsustasin et loovtooks kogun allkirju ja kirjutan meie kooli toitlustajatele et voiks vegan toidu valiku koolis teha. nii saaksid taimetoitlased, veganid, laktoositalumatusega inimesed jms rahulikult kooli toitu suua. but i have social anxiety sooo wish me luck;)

 3. ma ise pole vegan aga nyyd viimati ma nagin enda kodu juures lamba pead ja jalgu ma tean et see on rove ja ma ei saa aru kes yldse julgeb sellist asja jatta tanavale kilekotti sisse see on lic nii tobe tegu. ma sain aru et mul on vaga kahju nendest loomadest ja ma ei tea enam ja ma enam eriti ei taha selle vaatepildi parast loomseid toite syya sest toesti nendest loomadest on toesti nii nii kahju ja ma ei saa aru kuidas inimesed suudavad nii loomi piinata 🤦‍♀️

 4. sidni,mis on selle asja nimi,kui inimene sööb piima tooteid ja muna
  kuid ei söö ültse teisi lihatooteid?
  see oleks mina siis kui ma oleks vegan ja koolis antaks mitte vegan toitu:
  mina:oi, mina enam siia kooli ei tule.

 5. Unfollosin loll jutt suhu tagasi liha söömine ei kahjusta tervist ega piim v midagi sellist osad inimesed ei kannata piima vms see ei tähenda et see kahjulik ma tean inimesi kes ei tarbi liha sp ongi neil tervise probleemid nii et see ei kahjusta tervist igale inimesele mõjub erinevat moodi iga asi

 6. Ütlesid, et sind häirib, kui keegi kannab nahka. Isiklikult ma ei näe ka põhjust, miks keegi peaks karusnahast riideid tootma/ostma, kuid kui on perekonnas ammusest ajast edasi antud karusnahka sisaldav rõivas/kott/.. (teadupärast need kestavad hästi hoides kaua kaua) minimalismi ja loodushoiu seisukohast pigem võiks ribadeks kanda, kui et kõrvale jätta ja osta uus kunst asi? Või kuidas su nägemus seles osas on?

 7. Ma ise ei ole täielik Vegan, aga mulle on alati meeldinud taimsed toidud rohkem. Isegi siis sain osaks samasugustele rumalatele kommentaaridel nagu sa siit videost välja tõid. Mul endal nt ei ole mõtteski olnud kommenteerida kellegi elu ega toitumisharjumusi, sest see ei ole väga minu asi mida keegi teine oma eluga teeb. Tubli oled, Sidni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.