С Божо на море, от Ком до Емине / With Bozho on 600 km run in the mountainsДокументален филм за поставянето на нов национален рекорд на трасето Ком-Емине от Божидар Антонов. Първо,…

29 Comments

 1. Не можах да разбера дали успя да подобри стария рекорд от 4 дни и 12 часа. Въпреки, че това няма никакво значение. Божо е невероятен, а и не само той, целия екип сте уникални просто евала!!!

 2. Поклон и адмирации към теб Божо и целия ти екип от верни другари, адски готини и позитивни същества сте, направо ви се кефа ейййй, все едно ви познавам цял живот, рекорд и постижение над дух и тяло в едно, много сте готини, видях една човещина във вас която ме разчувсрва и която е рядка, поздрави от един 29 годишен зъбар който би се в пуснал в едно такова преживяване поздрави от Лом чакам нови ваши филми!!!!!

 3. Идеята на видеото ми хареса. Лошото тук е че главния герой не е чул за стари офицерски кубинки и Партенки!

 4. Огромно БРАВО на целия екип и най-вече на Божо. Тази година чакаме рекорда под 4 дена!!! Имам един въпрос :Божо веган ли е?

 5. Страхотно, много добър филм, браво на оператора, само него не познавам! Браво на целия екип, а на Божо, ще кажа само едно: "Евала Божка, уникална машина си, радвам се, че те познавам!"

 6. Отново надъхващо видео!!! Трудно е да грабнеш вниманието в наши дни за толкова дълго , но аз лично бих си "изгубил" времето с още такива видея. Невероятен дух е Божо!!!

 7. Е, то така е лесно… някой да ти носи екипировката, а ти само по гащета да пляскаш… А да видя със самара как става.

 8. Адммимрации, абсолютно безмълвен съм след като изгледах това приключение. Поздрави на Божидар и стискаме палци за падане под границата на тези заветни 4 дни. Интересно мми стана какво пие през цялото време Божо, изглежда като сок от диня, но сякаш не го коментирахте това (или аз съм пропуснал :D).

 9. Само човек преминал маршута може да оцени истински този филм.Аз няма как да намеря точната дума за да похваля Марти за това че е надминал дооста холивудски продуценти и то в истнския смисъл,но определено успя да ме докосне и да почувствам от части "Пътят на дружбата" и това велико постижение на Божо.В този толкова деградирал вече свят точно от такива неща имаме нужда,колкото велики и нечовешки толкова в същото време простички и истински.За мое огромно щастие аз съм един от онези които благодарение ,макар и не с този филм успял да промени изцяло виждането и начинът си на живот.БРАВО!!!

 10. Поздрави за Божо, както и за всички ,които са му помогнали.Невероятен пример за силата на човешкия дух и мотивация.
  Догодина под 4 дни!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.